top of page

Bemutatkozunk

Éttermünk 2013-ban épült a siroki várhoz vezető út mellett...

 

vegvaretelbar Végvár ételbár

!07.JPG
​A kezdetek...
 

​Vettünk egy büfékocsit, kivittük a várhoz. Feltörték. Feltöltöttük újra áruval. Ellopták. Nem akartunk többé büfézni a várnál. Majd mégis vettünk újra egy büfékocsit. Vontatás közben összetört. Elegünk lett. Építettünk egy éttermet. Támogatás nélkül nem sikerült volna. Köszönjük!

Célunk
 

A siroki vár látogatóinak kínálunk étkezési lehetőséget, de szívesen látjuk a helyi és a környékbeli településekről érkező vendégeket is! Ajándékboltunkban a siroki várhoz és más nevezetességekhez kapcsolódó emlék- és ajándéktárgyakat értékesítünk. Emellett a környékbeli turisztikai szolgáltatók ajánlatait is összegyűjtöttük, minden érdeklődőnek rendelkezésére bocsátjuk. Bérelhető kerékpárjainkkal bejárható az egész település, vagy akár a vonzáskörzete is.

Célunk, hogy a Végvár ételbár ne csak egy étterem legyen, ahol enni-inni lehet, hanem a "hely", ahol meg lehet pihenni, szabadidőt eltölteni...

Ha maradnál...
 

Akik megkedvelték Sirok hangulatát, a várat, a nyugalmat, a madarak csicsergését, és szívesen maradnának, azoknak szálláslehetőséget is ajánlunk. 

A Végvár ételbártól alig 400 méterre (gyalogösvényen a hegyen át; vagy autóval 1,5 km-re) a VÁR-CAMPING 2-3-4-5-6 ágyas komfort nélküli faházakkal (45-48 férőhely), sátorhelyekkel (kb. 200 férőhely), és nagyon kedvező árakkal várja kedves vendégeit.

A falu másik részén, a Vörös utca végén pedig különleges,  300 éves barlangokból kialakított, keleti hangulatú barlang apartmanokban (szoba, konyha, fürdőszoba, kétszemélyes barlang apartmanok, összesen 20 férőhely) és fürdőszobás barlang szobákban (kétszemélyes barlang szobák, összesen 12 férőhely) szállhat meg, aki eltöltene még néhány napot a településen.

Adatvédelmi tájékoztatónk letölthető innen.

bottom of page