top of page

Kapcsolat

vegvaretelbar Végvár ételbár

VÉGVÁR ÉTELBÁR

 

Megtalálsz bennünket:

3332 Sirok, a várhoz vezető úton a várparkoló után (0192/19/A hrsz.)

 

Nyitva tartás:

Egész évben, minden napon,

Szeptember 1. - május 31.:

12:00 - 19:00 óráig

Június 1. - augusztus 31.

11:00 - 20:00 óráig

Telefon, e-mail:
+36.70.490.6000

+36.30.6065.565

info@vegvaretelbar.hu

gabi@varcamping.hu

 

Üzemeltető:
VÁR-CAMPING Kft.

3332 Sirok, Dobó utca 30.

Üzenetedet sikeresen továbbítottuk! Kollégánk hamarosan válaszolni fog!

Küldj üzenetet!

 

Ha szeretnél asztalt foglalni egyéni vagy csoportos étkezéshez, időpontot vagy menüt egyeztetni rendezvényhez, vagy egyszerűen csak kérdésed, kérésed van, akkor küldj bátran üzenetet! 

...vagy hívj bennünket!
+36.70.490.6000
Megközelíthetőség

 

Ha messziről érkezel hozzánk....

 

Sirok személyautóval többféle módon elérhető. A település a 24-es főútvonalon fekszik, Budapesttől mintegy 117-120 km-re (útvonaltól függően), Egertől pedig 20 km-re. Budapestről az M3-as autópályán kell elindulni, majd Gyöngyösnél (bármelyik lejárónál) lehet az autópályáról elsőként lekanyarodni. A Gyöngyös-Hort lejárótól egyenesen kell haladni a városba, majd a Mátra felé lehet venni az irányt (Mátrafüred felé). Innentől a 24-es úton, végig a Mátra szerpentinein, majd Parádon, Recsken át érhető el Sirok. A másik lehetőség a Gyöngyös-Adács lehajtónál lekanyarodni az autópályáról, majd Gyöngyöst éppen érintve a régi 3-as útvonalon kell Abasár, Kápolna, Kerecsend felé indulni. Alig 2 km múlva balra le kell hajtani a 3-as útról Abasár felé. Ez az út kisebb kanyarokkal tűzdelt, mint a Mátrán keresztül, gyönyörű lankás, dombos vidéken vezet. Verpelét előtt balra Tarnaszentmária, Sirok felé kell kanyarodni, majd néhány falu múlva a 24-es főútvonalba torkollik az út, amelyen jobbra egyből ott lesz Sirok. Az M3-as autópályáról a Kápolnai lejárónál is le lehet hajtani, ebben az esetben Tófalu felé kell venni az irányt, majd Verpelét után jobbra Tarnaszentmária, Sirok felé kell kanyarodni; az út további része ugyanaz, mint az előbbi. Egerből szintén a 24-es főútvonalon lehet Sirokot megközelíteni.

 

Tömegközlekedéssel Sirok jól megközelíthető Budapestről, Gyöngyösről és Egerből is. A vonat már egy pár éve nem jár Sirok felé, így az egyetlen lehetséges mód az autóbusz. Budapestről (Népstadion) közvetlen buszjárattal naponta kétszer érhető el Sirok (indulás: 07:45 és 17:15, az út 2,5 óra hosszú), átszállással (vagy közvetlenül) Gyöngyösről vagy Egerből pedig naponta többször is; ezekről a településekről óránként járnak Sirok felé a buszok. A buszmegálló Sirok központjában van, innen 1 km-re található a Végvár ételbár.

 

Ha már megérkeztél a településre....

 

A település központjában Pétervására, Bükkszék felé kell az irányt venni (Petőfi út), majd az 1. lehetőségnél jobbra a Dózsa György utcába. Pár száz méter múlva egy ötös elágazásban szintén jobbra kell fordulni, a Temető utcába. Az első lehetőségénél, a temető előtt balra kell kanyarodni (felfelé meredeken), az az út már egyenesen a várparkolóhoz visz. A várparkolóból egy kényelmes sétaút vezet a várhoz, a Végvár ételbár emellett fekszik, a várkapu után 100 méterre.

1 2 3 4

végvár ételbár logo
bottom of page