top of page

Bemutatkozunk

Éttermünk 2013-ban épült a siroki várhoz vezető út mellett...

 

vegvaretelbar Végvár ételbár

!07.JPG
​A kezdetek
 

​Vettünk egy büfékocsit, kivittük a várhoz. Feltörték. Feltöltöttük újra áruval. Ellopták. Nem akartunk többé büfézni a várnál. Majd mégis vettünk újra egy büfékocsit. Vontatás közben összetört. Elegünk lett. Építettünk egy éttermet. Támogatás nélkül nem sikerült volna. Köszönjük!

Célunk
 

A siroki vár látogatóinak kínálunk étkezési lehetőséget, de szívesen látjuk a helyi és a környékbeli településekről érkező vendégeket is! Ajándékboltunkban a siroki várhoz és más nevezetességekhez kapcsolódó emlék- és ajándéktárgyakat értékesítünk. Emellett a környékbeli turisztikai szolgáltatók ajánlatait is összegyűjtöttük, minden érdeklődőnek rendelkezésére bocsátjuk. Bérelhető kerékpárjainkkal bejárható az egész település, vagy akár a vonzáskörzete is.

Célunk, hogy a Végvár ételbár ne csak egy étterem legyen, ahol enni-inni lehet, hanem a "hely", ahol meg lehet pihenni, szabadidőt eltölteni...

Ha maradnál...
 

Akik megkedvelték Sirok hangulatát, a várat, a nyugalmat, a madarak csicsergését, és szívesen maradnának, azoknak szálláslehetőséget is ajánlunk. 

A Végvár ételbártól alig 400 méterre (gyalogösvényen a hegyen át; vagy autóval 1,5 km-re) a VÁR-CAMPING 2-3-4-5-6 ágyas komfort nélküli faházakkal (45-48 férőhely), sátorhelyekkel (kb. 200 férőhely), és nagyon kedvező árakkal várja kedves vendégeit.

A falu másik részén, a Vörös utca végén pedig különleges,  300 éves barlangokból kialakított, keleti hangulatú apartmanokban (szoba, konyha, fürdőszoba, kétszemélyes barlang apartmanok, összesen 20 férőhely) szállhat meg, aki eltöltene még néhány napot a településen.

Adatvédelmi tájékoztatónk letölthető innen.

bottom of page