Bemutatkozunk

Éttermünk 2013-ban épült a siroki várhoz vezető út mellett...

 

vegvaretelbar Végvár ételbár

​A kezdetek
 

​Vettünk egy büfékocsit, kivittük a várhoz. Feltörték. Feltöltöttük újra áruval. Ellopták. Nem akartunk többé büfézni a várnál. Majd mégis vettünk újra egy büfékocsit. Vontatás közben összetört. Elegünk lett. Építettünk egy éttermet. Támogatás nélkül nem sikerült volna. Köszönjük!

Célunk
 

A siroki vár látogatóinak kínálunk étkezési lehetőséget, de szívesen látjuk a helyi és a környékbeli településekről érkező vendégeket is! Ajándékboltunkban a siroki várhoz és más nevezetességekhez kapcsolódó emlék- és ajándéktárgyakat értékesítünk. Emellett a környékbeli turisztikai szolgáltatók ajánlatait is összegyűjtöttük, minden érdeklődőnek rendelkezésére bocsátjuk. Bérelhető kerékpárjainkkal bejárható az egész település, vagy akár a vonzáskörzete is.

Célunk, hogy a Végvár ételbár ne csak egy étterem legyen, ahol enni-inni lehet, hanem a "hely", ahol meg lehet pihenni, szabadidőt eltölteni...

Ha maradnál...
 

Akik megkedvelték Sirok hangulatát, a várat, a nyugalmat, a madarak csicsergését, és szívesen maradnának, azoknak szálláslehetőséget is ajánlunk. 

A Végvár ételbártól alig 400 méterre (gyalogösvényen a hegyen át; vagy autóval 1,5 km-re) a VÁR-CAMPING 2-3-4-5-6 ágyas komfort nélküli faházakkal (45-48 férőhely), sátorhelyekkel (kb. 200 férőhely), és nagyon kedvező árakkal várja kedves vendégeit.

A falu másik részén, a Vörös utca végén pedig különleges, 200-300 éves barlangokból kialakított apartmanokban (szoba, konyha, fürdőszoba, kétszemélyes barlang apartmanok, összesen 16 férőhely) szállhat meg, aki eltöltene még néhány napot a településen.

HOL VAGYUNK?

3332 Sirok, a várhoz vezető út mentén, a várparkoló után

NYITVA TARTÁS

Szeptember 1. - május 31.:

11:00 - 19:00 óráig

Június 1. - augusztus 31.

11:00 - 20:00 óráig
KONYHÁNK

Hagyományos magyar ételekkel - népi, tájjellegű, elfeledett receptekkel, vadhúsokkal, és sok egyéb érdekességgel várunk!

Reméljük, hogy ízleni fog!

© 2013 by VÁR-CAMPING Kft. 

  • w-facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now